Over Hit

Over HITTOOLS.EU

factory-3

Japanse meesters aan het werk

Japan is het land van eeuwenoude tradities en ambachten. Japanners streven altijd naar het hoogst haalbare en dat geldt zeker voor het bewerken van metaal. Al sinds 1937 produceert Hit Tools professionele handgereedschappen met de meest constante kwaliteit. Door de zware smeedbewerking tijdens het productieproces worden de snijkoppen nagenoeg onverwoestbaar. HIT Tools beschikt over een breed gamma knipgereedschappen van boutenscharen tot compacte Pocket-cutters voor professioneel gebruik in de betonindustrie, bouw, intallatietechniek, recycling en hulpverlening. Ons centrale magazijn in Nederland telt een ruime voorraad en wij garanderen u een snelle levering.

Producten bekijken

HITTOOLS.EU garandeert:

1

De allerhoogste kwaliteit

De geharde koppen van gesmeed staal die onder zeer hoge druk worden gefabriceerd, garanderen de allerhoogste kwaliteit.

2

Uitstekende prestaties

Omdat HITTOOLS.EU geen tolerantie op onderdelen toelaat, knippen de tangen en scharen precies en leveren een strak snijvlak.

3

Lange levensduur

Naast het smeedproces levert Hit Tools een inovatief systeem om snijkoppen een langere levensduur te bezorgen. Door de optie te bieden om de snijkoppen na te stellen, wordt de levensduur aanzienlijk vergroot.

Sales Support

HITTOOLS.EU ondersteunt u graag in het behalen van uw doelstellingen. Onze salesteam voorziet u van alle informatie en leveringsvoorwaarden van onze producten. Wilt u meer weten over onze producten, klik hier en maak vandaag nog een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact opnemen via info@hittools.eu of (+31) 182-388413

Klantenservice

Heeft u vragen, suggesties of kunt u iets niet vinden, mail het ons. We helpen u graag. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Kwaliteit en duurzaamheid!

magazijn-03HIT TOOLS staat synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid.
Al ruim 70 jaar produceert men in Japan professionele handgereedschappen van het best vindbare materiaal. Door de zware smeedbewerking tijdens het productieproces worden de snijkoppen nagenoeg onverwoestbaar.

HIT Tools beschikt over een breed gamma knipgereedschappen van boutenscharen tot compacte Pocket-cutters die elke klus aan kunnen. Wij leveren aan groothandels en retailers door heel Europa en beschikken over een permanente voorraad waardoor wij op korte termijn kunnen leveren.